מערבבים בסיר מכשיר הסמארט ליד: רוטב לפסטה, רסק עגבניות, שום כתוש, מים רותחים, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
סוגרים את המכשיר ומפעילים על מצב בישול בשילוב אדים (מזיזים את הסליידר) ובוחרים בתוכנית ארוחה שלמה. מכוונים ל-170 מעלות במשך 10 דקות.
בינתיים, מתבלים את הפרגיות ברוטב טריאקי, מלח ופלפל שחור.
לאחר 10 דקות, פותחים בזהירות את הסיר ומערבבים את הפסטה. מניחים בתוך הסיר את הרשת דו הכיוונית ומעליה שמים את הפרגיות אחת ליד השניה.
סוגרים את הסיר ומכוונים ל-10 דקות נוספות.